Şehit Mustafa Hakan Aydoğmuş İlkokulu
Şehit Mustafa Hakan Aydoğmuş İlkokulu istiklal mah.7502/2. sk. no8 Menemen/İzmir

VİZYON

Çağdaş dünya görüşüne sahip Bilimsel, kültürel, sportif alanlarda başarılı Bilim ve teknikle ilgilenen Yeniliklere açık Milli ve manevi değerlerine bağlı İnsan haklarına saygılı Demokrasiyi özümsemiş Yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, mutlu bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Tecrübeli ve eğitimli personeli ile, sürekli başarılı oma anlayışı içinde; Öğrenci veli ve çalışanların memnuniyetini ön planda tutan; En yeni teknolojiyi kullanarak eğitim hizmetlerini sunan; Kaynaklarını etkin kullanan, çevre ve insana saygılı, kaliteli ve güleryüzle hizmet veren bir kurum olmaktır.

BAŞARILAR

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

SABAH: 8.00-12.50 ÖĞLEN: 13.10- 18.00

Öğrenci Velilerinin tuttuğu 9 servis var.

30 Ağustos mah. 7123 Sok.